Pipet som lade grunden till polisstat

Statistik som rör smittspridningen och rapporterade dödsfall av corona Covid-19 är, trots uppförstorade och falska uppgifter, inte i närheten av tidigare säsonginfluensornas nivåer (Sveriges siffror baserade på att alla dödsfall sorteras under covid).  Jag förundras över den masshysteri som drabbat hela globen. Flera framstående medicinska forskare, professorer, ekonomer och beteendevetare säger samstämmigt att mediernas rapportering och politikers beslut är kontraproduktiva.

 Tolv högt ansedda medicinska experter anser att: “Regeringars åtgärder mot COVID19 är groteska, absurda och mycket farliga. Miljontals människors livslängd förkortas pga panikartade åtgärder. Denna skrämmande inverkan på världsekonomin hotar livsbetingelserna för otaliga människor.”

Varför använder många som uttalar sig begreppet ”pandemi” felaktigt? Definitionen är att en smitta ”förekommer över ett brett geografiskt område och drabbar en exceptionellt hög andel av befolkningen.”
Är 7000 eller 70000 smittade av Sveriges 11 miljoner en exceptionellt hög andel av befolkningen?
Är 1-2 miljoner smittade över hela globen en exceptionellt hög andel av jordens befolkning på 7 750 miljoner?

Även om du skulle multiplicerad dessa corona covid19 smitto- och dödssiffror med tio så når det inte upp till en pandemi.

Är ”coronakrisen” ett bedrägeri planerat sedan länge?

Varför använder auktoriteter propaganda för att skrämma upp befolkningen som då tror att detta är en mer omfattande och allvarligare smitta än det är? Varför använder auktoriteter siffror från säsonginfluensans smitto- och dödstal och påstår att det är corona?

Journalister måste väl ändå liksom många belästa människor ha insett för länge sedan att detta är en uppblåst hotbild och i praktiken en bluff av otrolig magnitud?

Det råder ju ingen tvekan om att vi varje år får en säsonginfluensa som varje år har smittat och medverkat till dödsfall men i inledningen av 2020 långt långt ifrån på den nivå att det är rimligt med de hysteriska, alternativt djävulskt planerade ageranden med beslut som drabbat världen. Och osäkert om det nu är Corona Covid 19 som ligger bakom årets smitta, vilket inte är säkerställt, då PCRtestet här används felaktigt. Låt oss säga att det är Corona. De allra flesta smittade, över 90 % , får en lindrig reaktion och det positiva med det är att dessa bidrar till flockimmunitet som stärker immunförsvaret, inte bara individuellt utan i ”folket” och därmed i samhället LÄNK. Karantän och kommande nedstängningar kan därför vara  kontraproduktiva.  (Not 1)

Hur skyddar vi oss mot smitta?

Det har visat sig att C-vitamin är ett motmedel mot en rad smittor och sjukdomar och Dr Erik Enby får åter rätt. Förföljd av Expressen och vaccinindustrins förespråkare. Expressen som ledde förföljelsen av Dr Erik Enby (Länk dokumentärer) och som ifrågasatte hans behandling av svårt sjuka med bland annat stora doser av C-vitamin nämner naturligtvis inte att Italien nu behandlar Coronasmittade med stora doser av C-vitamin, en metod som sprider sig och som har stöd i flera vetenskapliga studier Länk.

Hur skyddar vi oss mot skräckpropaganda?

Begreppet pandemi används felaktigt och diskutabla siffror förstoras upp som skräckexempel av medier och av statsministern och även av kungen i tal för att ”lugna nationen”. Vi kanske kan ha en förlåtande syn på politiker och statsministrar som påfallande ofta saknar högre utbildning och rätt sorts intellektuell kapacitet för att hantera manipulerande propaganda från mycket tvivelaktigt håll. Jovisst är det så att de som vill få oss att tro att detta är värre än vad det är också göder medierna med ”sanna rapporter” med myndighetsstämplar har en agenda. Vänta tills man börjar locka med nya vacciner. Och minns då katastrofen med svininfluensavaccinet.

Det är väl då inte så konstigt att även delar av befolkningen blir uppskrämda och hamnar i råttfångarens led på väg till självdestruktion. När så hela samhället faller offer för okunniga politikers beslut kan det mynna ut i ett ”tredje världskrig” men utan att ett skott har avlossats.

Hur skyddar vi våra äldre?

Alla åldringar som man nu säger sig värna kommer att få så reducerade pensioner att de omöjligt kan klara sig. Möjligen kommer de att utsättas för en situation som är rena ättestupan. I Italien skedde avlivningen iscensatt av vaccinering av dessa åldringar med en ”giftcocktail” tidigare hösten 2019.

Hur skyddar vi våra företag?

Om människor kommer till sans och börjar inse att det är något som inte stämmer kanske de säger att ”Jag trodde aldrig att det var så farligt”. Problemet är bara att då kan det redan vara för sent. Man har förlorat sitt jobb, världens ekonomi raserad och en rad företag i konkurs. Vi kan räkna med att det blir en huggsexa om försvagade företag. Och givet den ökande arbetslösheten kan nya ägare sätta lönenivån.

På väg mot polisstat och tvångsvaccinering

Eftersom våra största demokratier nu har övat in polisstatens agerande kan det bli svårt att släppa greppet om den kontrollen. Vilken roll WHO och läkemedelsindustrier som GlaxoSmithKlein har spelat kan vi bara spekulera om. Men en följdfråga blir om nästa steg är att tvångsvaccinera befolkningen? Planer för detta lades redan innan ”coronasmittan” bröt ut i Wuhan och inblandade i den strategin är bland annat Bill Gates som märkligt snabbt hade testkit och föreslog att alla ska ha sina vaccineringar införda i passet.

Vi som anser att denna ”coronakris” är en psykologisk kris som alldeles i onödan kommer att underminera mångas ekonomier och ovanpå det en kris för demokratin och mänskliga rättigheter kan naturligtvis ha medlidande med dem vars hälsa har drabbats hårt av viruset och samtidigt ska vi har klart för oss att många gånger fler har dött av säsonginfluensan.

De som har drivit denna ”kris” har naturligtvis lärt sig hur lätt man kan skrämma befolkningen och få den att lyda. Historiskt har detta scenario beskrivits av flera framsynta författare som Julian Huxley och George Orwell.

I denna masshysteri omvandlas många människors förnuft till försvarare av galenskapen, vi såg det i Hitlertyskland och i Trumps väljarstöd. Ren idioti blir sanning. Frågan blir då hur många som viljelöst accepterar detta som kan vara en attack riktad mot demokratier, samhällen och vår frihet.

Som jag skrivit tidigare, jag är inte oroad av covid19 jag är oroad över hur rädslans grepp orsakar masshysteri och gör världens befolkning till offer för mycket farligare och värre konsekvenser. Om ett år vet vi mer.

Börje Peratt

6 april 2020

Not 1)

Flera vetenskapsmän som studerar immunologi har kommit fram till att de som utsätts för många människors ”smittor” får ett starkare immunförsvar och slipper dessutom en mängd andra immunförsvagande effekter som allergier LÄNK. Studier på gatubarn i Rumänien som lever i extremt utsatta miljöer visar att de är tåligare mot olika sorters smittor och har färre allergier än barn som vuxit upp i hygieniskt goda förhållanden LÄNK.

Några tidigare artiklar

2 reaktioner på ”Pipet som lade grunden till polisstat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s