Samtal med Erik Enby och ny bok på G

Erik Enby brukar ringa av och till och höra hur läget är och i lördags (16 jan 2021) pratade vi länge och väl om framgångarna med filmerna. Ja särskilt då första filmen Läkaren som vägrade ge upp som  ju vunnit vid flera internationella filmfestivaler som i Paris, New York och senast i Berlin.

Uppföljaren Sista striden kunde ju bara visas på premiären 8 mars sedan släcktes samhället ned och biografvisning blev omöjlig. Du kan då se den på Vimeo.

Vi pratade också om de nya coronavaccinen och de alarmerande uppgifterna från norska hälsomyndigheten om 24 dödsfall relaterade till vaccin inom kampanjens 2 första veckor och under fyra dagars vaccinering i Tyskland har 10 dött.

Givet dessa oprövade vaccin finns förutom dödshot, risker för svåra fysiska biverkningar som kan förutom nedsatt immunförsvar också kan leda till långt gångna personlighetsförändringar, förlorad livskompass, sänkt empatiförmåga och demoralisering. Att Expressen i denna veva hänger ut vaccinkritiker blev så provocerande att jag skrev en pendang som du kan läsa här.

Vi gick sedan över till att prata om hans nya bok. Den har ju varit på gång nu i flera år och jag lovade att hålla tyst om titeln men kan ju förvarna att den kommer att finnas på bokdiskarna inom februari månad. Erik var nöjd med innehåll och utformning så ja, det kan säkert utlovas spännande läsning.

Det vi inte pratade om men som jag ser fram emot är ”arvtagarna” till Erik Enby och hans metod. Gissar att det måste finnas uppgifter om det i boken.

Börje Peratt

Läkaren som vägrade ge upp projektsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s