Juldagen – Tal 2020

Julafton 2020 började jag fundera på propagandastrategin bakom Covidbedrägeriet och med ständiga rapporter om ny påstådda mutationer och versioner i avsikt att skrämma skiten ur de troende. Jag tänkte att de borde väl komma till en tidpunkt då trovärdigheten för dessa larm upphör. Jag återpublicerar nu sommaren 2021 dessa tal här under min blogg om reflektioner

Vargen kommer! Vargen kommer!

En berättelse tillskriven en grekisk fabeldiktare Aisopos som levde femhundra år före Kristus. Den handlar om hur en uttråkad fåraherde lockar ut byinvånarna med att ropa ”vargen kommer!” och så kunde han kiknade av skratt se byfolket komma rusande för att hjälpa honom skrämma bort den obefintliga vargen. Men till slut tröttnade folket och när vargen attackerade och slaktade hans får var det ingen som kom hur mycket han än skrek. Jag vet inte hur väl den metaforen stämmer in på dagens situation eftersom dagens situation egentligen handlar om att herden förvandlats till en varulv som hotar alla med att vargen kommer. Och byfolket låser in sig i en självvald karantän medan han har sitt eget överdådiga skafferi av fårskallar. För att byfolket ska känna sig säkra utlovas de ett skydd. Nej det är inte gammaldags maffiaskyddsverksamhet utan idag är det ett vaccin som lurar mottagaren in i en falsk trygghet. Men vaccinet är bara en del i ett maktövertagande. Här ingår även omfattande inskränkningar i alla de friheter människorna haft innan. De fick inte umgås längre och de måste bära munskydd så de inte pratade med varandra och kunde diskutera sig fram till vad det var som inte stämde. Reglerna hade varulven hämtat från en sekt som önskade total kontroll över all gruppmedlemmar. Men nu gällde det att få makt att kontrollera alla i hela byn. Nästa steg blev att införa en lag som reglerade allas umgänge. Av någon anledning kallades den pandemilag fast det aldrig varit en pademi.

Sedan barnsben har det funnits en övertygelse inom mig som säger att människan är i grunden god och att människan alltid har en fri vilja men att okunskap kan led till ondska.

Det var i denna förvillelse jag antog att tyska folket övergivit sitt fria val och blivit en del av Hitlers vansinne. Som barn beslöt jag att om en ny Hitler kom till makten skulle jag aldrig hålla tyst. Så när Trump valdes till president skrev jag ”Mörkrets furstar”. Vad denna Donald visade var att ”vilda västern” fortfarande gäller i USA. Men där finns också ett osynligt monster som driver sitt spel med människors liv som insats.

Med Corona ser vi ett exempel på hur detta monster kan manipulera hela mänskligheten hotet mot hälsan som vapen. Massmedierna skriker ut att ”Vargen kommer! Vargen kommer!” i form av siffror om smittade och döda och påståenden om mutationer. I själva verket undviker massmedierna att upplysa om den verkliga varulven eftersom det är denne som betalar för kalaset.

Jag minns i början av 2000-talet då en journalist ansåg att det saknades polemik och att det var helt ointressanta diskussioner i medierna då alla tyckte samma sak. Så kom Bonnierägda Newsmill med möjligheter för var och en av oss att skriva och tycka till. Det resulterade i debattartiklar och diskussion som skrämde vettet ur Bonnier och de stora medierna och det tog en ände med förskräckelse. Newsmill lades ned över en natt vilket innebar en ödeläggelse av 5 års journalistisk historik och öppen diskussion som aldrig tidigare skådats och som sedan aldrig uppstått igen. De skribenter som överlevt har startat egna publiceringsmöjligheter där det i fria oköpta former pågår intressanta diskussioner. Men samtidigt har andra ”alternativa medier” kompletterat övriga MSM och följer dessa i spåren med korrupta agendor i avsikt att förvilla.

Alla officiella massmedier följer idag WHOs pressreleaser som orsakat en mediepandemi med mottot ju mer larmsiffror desto mer masshysteri.  Men i själva verket är det inget som har hänt i dödlighetsstatistiken eller som är annorlunda mot tidigare år.  Det dör inte fler 2020 än tidigare decennier under 2000-talet.

Så vad och vilka är det då som lyckas förvilla och bedra majoriteten av människor och få dem att tro på det värsta värsta av smittor när det i själva verket är den kanske lindrigaste av säsonginfluensor?

Rädslan för ohälsa har sålt vad som närmast kan betraktas som ett bedrägeri genom mördande reklam och med det försvann förnuftet.

Vi lever nu i en tid där de som påstår sig vilja dig det bästa, i själva verket leder samhället, ekonomier, stater och människor in i helvetet. Att så många inte ser vad som pågår gör mig både förvånad och vettskrämd.

Men i detta vansinne, i detta tredje världskrig, uppstår också motståndsrörelser. Läkare och forskare som avslöjar bedrägeriet. De utsätter sig naturligtvis för risker men utan dem skulle världen helt falla i monstrets händer.  Denna mörkrets tid innebär också en möjlighet. att sprida kunskap som avslöjar ondskan och som kan frigöra det goda. Det är människans viktigaste mål. Sök och du ska finna. Ge inte upp, eftersom det är du som bär sanningen. Det fåtal som insett bedrägeriet har en uppgift och det är inte att fly till bergen, även om nu alltfler väljer den lösningen. Nej vi måste stanna kvar och besegra ondskan. Till slut när alltfler vaknar kanske folket går samman mot monstret. Jag återvänder till Aisopos som förutom fabeln om ”Vargen kommer” också har myntat uttrycket: ”Enade vi stå, söndrade vi falla”

Börje Peratt

Julafton 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s