Fullvaxade grannar blir sjuka och dör!?

Fullt frisk knappt 14-årig pojke dog i hjärtinfarkt strax efter andra Pfizersprutan

För några veckor sedan träffade jag några grannar som man gör över häcken även då hösten närmar sig. De frågade om jag vaccinerat mig och jag sa att – ”Nej det kommer jag aldrig att göra”.

Grannfrun tittade på mig som om jag vore ett UFO. Mannen frågade ”Varför jag inte vill vaccinera mig.” Jag berättade att med min nu ganska omfattande kunskap i ämnet kommer det inte på frågan att ta sprutan. (Inom mig undrade jag hur en läkare kunde delta i ett fullskaligt pseudovetenskapligt experiment som endast var nödgodkänt mot en smitta som knappast drabbade någon.)

Jag berättade att Israel som hade rekord i vaccinerade också sedan fick rekord i vaxskador och vaxdödade. Han frågade varför jag kallade det vax. – Jo vax stöter ju bort och i detta fall stöter det bort immunförsvaret vilket medför obotliga skador, plackar blodet och orsakar proppar i lungor, hjärna och hjärta. Han som läkare borde ju känna till detta tänkte jag.

Sköterska i USA svimmar strax efter Pfizerspruta

Så jag frågade om de inte hört hur många inom vården som drabbats. Jag nämnde inte alla andra skador som förlamning, svimning, svettning, allvarliga muskel- och ledbesvär och en rad andra biverkningar.

Grannfrun tittade på mig med allt mer ilskna ögon varpå mannen berättade om svågerns fullt friska mamma som nyligen dött, strax efter vaccinering, av stroke. Jag frågade då retoriskt om de inte drog några slutsatser av detta. Upprördheten i grannfruns ögon svartnade.

Häromdagen kom ett sms med en lång beskrivning från en kvinna som efter sina vaccinationer fått svåra problem i underlivet och hon undrade om jag som forskat så mycket i det här kunde hjälpa henne. Trots problem redan efter första injektionen tog hon en andra spruta och drabbades på ett sätt som läkarna inte kunde förklara. Varje tömning innebar ett stort lidande och urinen hade märkliga sedimentavlagringar som ingen kunde förklara och det var inte urinrörskatarr. Jag hänvisade henne till en läkare.

Dagen efter träffade jag på gatan vår sportiga grannfru som i praktiken håller elitnivå i långlopp. Hon såg alldeles grå ut så jag frågade hur det stod till.

– ”Jag har fått covid och har varit fruktansvärt sjuk”.

– ”Då har du ju fått antikkroppar och behöver inte vaxa dig,” svarade jag.

– ”Jag har redan tagit två vaccinationer.”

– ”Och efter det blev du sjuk”? På denna fråga svarade hon ja och jag sade att det var ingen ovanlig reaktion på dessa sprutor. Det tycks vara sprutorna som orsakar sjukdom sa jag. Hon ansåg att jag hade fel, så jag sa inget mer.

Samma dag fick jag tips om att Eric Clapton kommit ut med hur illa han skadats efter två injektioner. [The Sun]

Jag kom direkt att tänka på att hans texter i de nya låtarna han sjungit in om sina upplevelser borde översättas till svenska och tog kontakt med några musiker som jag känner. Den ena avvisade det med att det gick mot hans uppfattning. Den andre höll med men vågade inte för att inte riskera sin karriär. Jag kunde inget annat än visa förståelse.

Clapton hävdade att han hade en ”katastrofal” reaktion efter att ha tagit AstraZeneca Covid-19-injektionen i februari, vilket gjorde honom mycket rädd för att han ”aldrig skulle spela igen”. ”Jag tog den första injektionen av AZ och fick direkt allvarliga reaktioner som varade i tio dagar”, sa Clapton. ”Jag återhämtade mig så småningom och fick veta att det skulle ta tolv veckor innan den andra.” Clapton tillade att han faktiskt erbjöds det andra ”skottet” (bra översättning) sex veckor senare, vilket han accepterade trots sin första reaktion eftersom han hade ”lite mer kunskap om farorna.”

”…reaktionerna var katastrofala, mina händer och fötter blev antingen frusna, eller hade domningar eller så brann det under huden och jag var helt sänkt i två veckor, jag fruktade att jag aldrig skulle spela igen.” Clapton tillade att han led av perifer neuropati, vilket beskrivs som ett tillstånd som uppstår när nerver som bär meddelanden till och från hjärnan och ryggmärgen, från och till resten av kroppen är skadade eller sjuka.

Rockstjärnan erkände att han ”aldrig borde ha varit nära nålen”, men ”propagandan sa att vaccinet var säkert för alla. ”Jag fortsatte att gå på det passiva upprorets väg och försökte följa linan för att aktivt kunna älska min familj, men det är svårt att bita sig i tungan med vad jag nu vet”, skrev sångaren. Clapton släppte en ny låt med titeln: This Has Gotta Stop som svar på coronavirusets effekter i hela USA.

En del av texten till Claptons låt säger: ”Det här måste sluta/nog är nog/jag kan inte ta denna bull-shit längre”. Musikern verkar till synes hänvisa till de biverkningar han fick från jabben och skrev: ”Jag visste att något blev fel. När jag började förstå förloppet/jag kunde inte röra händerna, jag bröt ut i svett/jag ville gråta, jag orkade inte mer.”

Clapton har med Van Morisson spelat in 6 låtar om hur han nu ser på de åtgärder och den ”vaccin” som drabbat mänskligheten och jag har tänkt översätta texterna till svenska. Den första STAND AND DELIVER blev ”Jag står upp för mig själv” du hittar den översatta texten här.

Rekommenderar också Sing and songwriter Eric Amarillo som hade en monsterhit med “Om sanningen ska fram” 2011. Tio år senare gör han en nyinspelning som fått ny text: För sanningen ska fram.

Tack Eric för ditt mod, din fantastiska låt och sanningsenliga text.

Börje Peratt

EU tillstår att 20,595 har dött av vaccinet och 1,9 miljoner varav 50% är allvarligt skadade (det är vanligtvis dödligt skadade) Underrapporteringen brukar vara minst 1 till 10 så antagligen har minst 200 000 dött av vaccinet. 20,595 Dead 1.9 Million Injured (50% Serious) Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots. En visselblåsare vid CDC i USA rapporterar att 45 000 amerikaner dött efter de första tre vaccineringsdagarna. SVT-text förmedlar lögn om ovaccinerade från hårt kritiserad amerikansk studie

4 reaktioner på ”Fullvaxade grannar blir sjuka och dör!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s