Jag har en dröm (2021)

Video: https://vimeo.com/652435918

– Jag har en dröm om att det vakna folket tar över landet och börjar regera med det bästa för våra barn, vuxna och äldre.

– Jag har en dröm om att de som nu överlåtit landet på främmande fientlig makt erkänner sina brott och frivilligt överlämnar styret till det vakna folket.

– Jag har en dröm om att massmedierna och journalister ber landets såväl vakna som sovande folk om ursäkt för att de brutit mot sitt journalistiska uppdrag och spridit lögner och skräckpropaganda.

– Jag har en dröm om att förrädarna avsätts från sina poster och ersätts med kompetent medmänsklighet.

– Jag har en dröm om att de skrämda och indoktrinerade återfår sitt sunda förnuft och inser att de blivit grundlurade av en främmande fientlig makt som tjänar miljarder på skadliga insatser.

– Jag har en dröm om att de som varit mina vänner för livet återfår förståndet, klarar sig från sina skadliga insprutningar och att vi kan försonas och bli vänner igen.

Börje Peratt

 

4 reaktioner på ”Jag har en dröm (2021)

  1. Hej Börje. Tack för ditt blogginlägg. Jag ser, hör , och känner att du är skarp debattör. Har du tid så se nedan film och gå gärna vidare å informera publikt med din plattform. Mkt teori , det väsentligaste kommer efter 40 minuter . Kommentera gärna så jag vet att du fått mailet. Bedöm , förkasta , släng i papperskorgen eller forska vidare. Om klippet och forskningen stämmer så är klimatagendan bull- shit.

    Med vänlig hälsning Glenn Blom

    • Tack Glenn för info. Mitt fokus just nu tillåter inte avvikelse på klimatbedrägeriet. Kan bara säga att det ingår i Hydrans avsikt att lamslå mänskligheten och göra den omäktig till att lösa problemen för att sedan ursäkta sin totalitära diktatur.

  2. Bättre klipp För att summera om du inte vill spendera tid på okänt klipp. Nedan länk beskriver solar minumum. Se gärna hela , annars fr ca 50 min. Dvs solens aktivitet har nu blivit lägre och vi kommer att få KALLARE till ca 2053. Detta ger ett perspektiv att lägga till nuvarande ” pandemi”, klimatagenda och andra skeenden. Vad vill dom som styr eg? I Asien är det hyggligt känt att denna period har startat men i väst pratas det knappt om det. Så, det kan bli svält häruppe . Svårt att tro men högst troligt. Ha det bra.

    Med vänlig hälsning Glenn Blom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s